Rr. Mulla Idrizi nr.26, Gjilan 60000, Kosovë

Kalda elektrike

Kaldatë elektrike janë të modeleve të brendshme-të jashtme kompakte dhe të jashtme jo-kompakte. Kaldatë elektrike kanë dizajn modern dhe dimensione adekuate për vendosje në banesa apo shtëpi. Kaldatë elektrike ompakte kanë të integruar pompën, enën ekspanduese dhe elementet elektrike. Kaldatë elektrike ofrohen në kapacitete nga 6kw deri 36 kw – me kontaktor jo të zhurmshëm. […]

Read More