Rr. Mulla Idrizi nr.26, Gjilan 60000, Kosovë

Radiator gypor

Radiatorët gyporë standard kanë efikasitet të lartë të ngrohjes dhe pamje elegante. Radiatorët ofrohen në 3 gjerësi (400,500 dhe 600mm) dhe 7 lartësi (800-1800mm). Radiatorët gyporë ofrohen në dy modele – standard dhe lux (të lakuar). Radiatorët gyporë kanë të integruar ventilin e ç’ajrosjes dhe mbajtësit e plastikës. Radiatorët janë të paketuar me dy shtresa […]

Read More