Rr. Mulla Idrizi nr.26, Gjilan 60000, Kosovë

Panel radiator flat vertical

Radiatorët vertikal ofrohen në dizajnin Standard dhe Flat të rrafshët. Radiatorët vertikal ofrohen me mundësi lidhje standarde dhe në mes. Radiatorët vertikal janë shumë të përshtatshëm për montim në qfaredo hapsire. Radiatorët vertikal Flat ofrohen në gjerësitë 500, 600 mm dhe lartësite 1600-2000 mm. Modeli standard ofrohet në të gjitha gjerësitë dhe lartësitë.

Read More

Panel radiator flat

Radiatorët flat kanë dizajn unik, pasi që pjesa e përparme është pjesë e rrafshët dhe moderne. Radiatorët flat ofrohen në modelin standard (4 lidhje) dhe në modelin agregat (6 lidhje). Radiatorët flat kanë kapakët anësorë dhe ata të epërm – njëjtë si radiatorët standard dhe mundësi të vendosjes së formave të ndryshme magnetike dekorative mbi […]

Read More

Panel radiator compact

Radiatorët kompakt kanë të integruar gypin e furnizimit dhe mund të lidhen me ventila nga toka apo muri. Radiatorët kompakt mundësojnë kontrollimin termostatik të rrjedhjes në sistemin njëgypor. Radiatorët kompakt janë universal dhe mund të montohen në dy anët (djathtë dhe të majtë). Të pajisur me senzor të ndryshëm me filete dhe pa filete (Oventrop, […]

Read More

Panel radiator

Radiatorët panel standard kanë efikasitet të lartë të ngrohjes dhe pamje elegante. Radiatorët testohen në presion 10-bar dhe ofrohen me garancion 10 vite. Radiatorët janë të paketuar me dy shtresa të folisë ajrore dhe mbrojtëse anësore të kartonit. Radiatorët kanë të integruar ventilin e ç’ajrosjes, tapën mbyllëse, tipllat, vidat dhe mbajtësit. Radiatorët ofrohen në 7 […]

Read More