-Efikasitet të lartë të ngrohjes dhe pamje elegante
-Përdorim të lehtë dhe madhësi kompakte.
-Prodhuar nga llamarina e çelikut zjarrdurues.
-Të testuar në presion prej 5 bar.
-Të dizajnuar për sisteme të ngrohjes qendrore
-Adekuate për të gjitha llojet e ndërtesave-brenda dhe jashtë murit.
-Modele kompakte me fuqi nga 6 kw deri 36 kw.
-Të kompletuar me të gjitha elementet për kontrollim të sistemit.


/ Kalda Elektrike
Produktet


Zhvilluar dhe dizajnuar:
Main Office:
Tel +381(0) 280 324 430,  Fax +381(0) 280 324 333
Email: info@enrad-ks.com
© ENRAD 2013 All Rights Reserved
BALLINA   |   KOMPANIA   |   PRODUKTET   |   PRODHIMI   |   LAJMET   |  KONTAKT