Mbiemri:
Main Office:
Tel +381(0) 280 324 430
Fax +381(0) 280 324 333
Email: info@enrad-ks.com

Str. Mulla Idrizi nr.26,
Gjilan 60000, Kosovo
Emri & Mbiemri :
Tel :
Mesazhi :
E-mail :
Kompania jonë është gjithnjë në kërkim të partneriteteve afatgjata me kompani të interesuara si në tregun vendor, regjional dhe atë Evropian.

Ne i ftojmë të gjithë blerësit e interesuar që të vijnë të fabrikën dhe ta shohin atë nga afër, pasi besojmë që kjo është mënyra më e mirë për bashkëpunim afatgjatë.

• Kontakt


Zhvilluar dhe dizajnuar:
BALLINA   |   KOMPANIA   |   PRODUKTET   |   PRODHIMI   |   LAJMET   |  KONTAKT
Main Office:
Tel +381(0) 280 324 430,  Fax +381(0) 280 324 333
Email: info@enrad-ks.com
© ENRAD 2013 All Rights Reserved