-Dizajn elegant dhe ideal për kuzhina dhe banjo.
-Të prodhuar nga çeliku me profil D-40 x 30 mm dhe gypa Ø 20 mm sipas standardit DIN-EN 442.
-Trajtim dhe pastrim në kabina automatike me sfera çeliku për mbrojtje ndaj korrozionit.
-Të plastifikuar me ngjyrë të kualitetit të lartë.
-Paketim në karton dhe folie speciale për transport dhe ruajtje të sigurtë.
-Montim i lehtë me elemente mbajtëse.

3 Gjerësi: 400 - 500 - 600 mm
8 Lartësi: 700 - 1800 mm
-Dizajn elegant dhe ideal për kuzhina dhe banjo.
-Të prodhuar nga çeliku me profil D-40 x 30 mm dhe gypa Ø 20 mm sipas standardit DIN-EN 442.
-Trajtim dhe pastrim në kabina automatike me sfera çeliku për mbrojtje ndaj korrozionit.
-Të plastifikuar me ngjyrë të kualitetit të lartë.
-Paketim në karton dhe folie speciale për transport dhe ruajtje të sigurtë.
-Montim i lehtë me elemente mbajtëse.

3 Gjerësi: 400 - 500 - 600 mm
8 Lartësi: (min-max) 700 - 1800 mm

/ Radiator Gypor
Produktet


Zhvilluar dhe dizajnuar:
BALLINA   |   KOMPANIA   |   PRODUKTET   |   PRODHIMI   |   LAJMET   |  KONTAKT
Main Office:
Tel +381(0) 280 324 430,  Fax +381(0) 280 324 333
Email: info@enrad-ks.com
© ENRAD 2013 All Rights Reserved