-Me pamje elegante, jetëgjatësi dhe efikasitet të lartë të ngrohjes.
-Prodhuar nga llamarina e ftohtë e çelikut.
-Modele të lëvizshme, statike dhe me kontrollë të temperaturës.
-Të ofruar në disa ngjyra dhe gjerësi të ndryshme.
-Temperatura maksimale e punës 85°c.
-Të përshtatshëm për ngrohje të të gjitha hapësirave të brendshme.
-Ideale për ngrohje gjatë periudhave kalimtare pranverë-vjeshtë.
/ Radiator Elektrik
Produktet


Zhvilluar dhe dizajnuar:
BALLINA   |   KOMPANIA   |   PRODUKTET   |   PRODHIMI   |   LAJMET   |  KONTAKT
Main Office:
Tel +381(0) 280 324 430,  Fax +381(0) 280 324 333
Email: info@enrad-ks.com
© ENRAD 2013 All Rights Reserved