Rr. Mulla Idrizi nr.26, Gjilan 60000, Kosovë

15.05.2013

Enrad ka marrë pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Beogradit në Maj 2013. Dizajni i ri është mirëpritur nga shumica e blerësve në tregun serbë dhe ata nga tregjet e tjera rajonale.