Rr. Mulla Idrizi nr.26, Gjilan 60000, Kosovë

galeria1
galeria3
galeria4
foto4
foto5
foto6
previous arrow
next arrow

Produktet

Rreth historisë sonë
ENRAD është një nga prodhuesit kryesorë të radiatorëve panel dhe gypor në Kosovë dhe në rajonin e Ballkanit. E njohur si Jugoterm, fabrika e radiatorëve ka afro 40 vite përvojë. ENRAD tani është pjesë e Engroup dhe që nga privatizimi i saj, fabrika është modernizuar dhe ka zgjeruar linjën e saj të prodhimit në një kapacitet vjetor prej 1,000,000 m të radiatorëve panel.

Lajmet

INVITATION TO TENDER: 1. Tender: Invitation to tender for supply of Plazma Cutting Machinery Plazma_invitation Plazma_instructions   2. Tender: Invitation to tender
Kaldatë elektrike janë të modeleve të brendshme-të jashtme kompakte dhe të jashtme jo-kompakte. Kaldatë elektrike kanë dizajn modern dhe dimensione
Radiatorët gyporë standard kanë efikasitet të lartë të ngrohjes dhe pamje elegante. Radiatorët ofrohen në 3 gjerësi (400,500 dhe 600mm)