Rr. Mulla Idrizi nr.26, Gjilan 60000, Kosovë

Prodhimi – Radiatorët panel

  • March 21, 2019
  • by enrad
  • Produce
  • Comments Off on Prodhimi – Radiatorët panel

Linja e prodhimit të radiatorëve panel operon me makinerinë më të avancuar në industri nga Gjermania Zvicra dhe Sllovenia. Fabrika ka dy linja prodhimi për radiatorë panel, të përbëra nga formimi i pllakave të radiatorit, saldimi shumëpikësh, saldimi konvektorëve, saldimi gjatësor dhe anësor, prerja e skajeve dhe saldimi i distancerëve.