Rr. Mulla Idrizi nr.26, Gjilan 60000, Kosovë

Prodhimi – Radiatorët panel

  • 3 Qershor, 2018
  • by enrad
  • Prodhimi
  • Komentet te Prodhimi – Radiatorët panel Janë të Mbyllura

Linja e prodhimit të radiatorëve panel operon me makinerinë më të avancuar në industri nga Gjermania Zvicra dhe Sllovenia. Fabrika ka dy linja prodhimi për radiatorë panel, të përbëra nga formimi i pllakave të radiatorit, saldimi shumëpikësh, saldimi konvektorëve, saldimi gjatësor dhe anësor, prerja e skajeve dhe saldimi i distancerëve.