Rr. Mulla Idrizi nr.26, Gjilan 60000, Kosovë

previous arrow
next arrow
Slider

Products

About our history
The factory of radiators and boilers enrad is a regional leader in the production of steel radiators, wood heating boilers and pellet stoves, currently exporting more than 50% of its production to European and regional markets. enrad currently employs more than 200 qualified and certified...

News

20.03.2013
ENRAD L.L.C. ka prezantuar një dizajn të ri të radiatorëve panel. Radiatoret tani kanë një pamje më elegante dhe efiqence
22.03.2013
Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë ka vizituar kompaninë tonë, ku ajo ishte informuar në lidhje me zhvillimet dhe planet e
08.05.2013
Enrad ka marrë pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Prishtinës 2013 më 8-11 maj, e cila është një nga panairet më