Rr. Mulla Idrizi nr.26, Gjilan 60000, Kosovë

Kalda elektrike

Kalda elektrike

Kaldatë elektrike janë të modeleve të brendshme-të jashtme kompakte dhe të jashtme jo-kompakte. Kaldatë elektrike kanë dizajn modern dhe dimensione…