Rr. Mulla Idrizi nr.26, Gjilan 60000, Kosovë

ECO-AIR-ES

ECO-AIR-ES

Kaminat ES AIR dhe SLIM AIR përdoren vetëm me pelet dhe vetëm për ngrohjen e ajrit. Kaminat ES AIR dhe…

ECO-SLIM

ECO-SLIM

ECO SLIM Kamini përdoret vetëm me pelet dhe është model që vendoset brenda shtëpisë, i përshtatshëm për banesa – për…

ECO-ESD

ECO-ESD

ECO-ESD janë kamina për përdorim të brendshëm super-modern, me xham dhe dizajn panoramik. Kaminat ECO-ESD prodhohen në dy modele 18…

ECO-ESV

ECO-ESV

Kaminat ECO ESV mundësojnë ngrohje me ajër të ambientit dhe njëkohësisht të ujit të ngrohjës qendrore. Prodhohen tri modele të…

ECO-ES

ECO-ES

Kaminat ECO ES përdoren vetëm me pelet dhe janë modele që vendosen brenda shtëpisë. Prodhohen tri modele të kaminave ES:…