Rr. Mulla Idrizi nr.26, Gjilan 60000, Kosovë

Panel radiator flat vertical

Panel radiator flat vertical

Radiatorët vertikal ofrohen në dizajnin Standard dhe Flat të rrafshët. Radiatorët vertikal ofrohen me mundësi lidhje standarde dhe në mes.…

Panel radiator flat

Panel radiator flat

Radiatorët flat kanë dizajn unik, pasi që pjesa e përparme është pjesë e rrafshët dhe moderne. Radiatorët flat ofrohen në…

Panel radiator compact

Panel radiator compact

Radiatorët kompakt kanë të integruar gypin e furnizimit dhe mund të lidhen me ventila nga toka apo muri. Radiatorët kompakt…

Panel radiator

Panel radiator

Radiatorët panel standard kanë efikasitet të lartë të ngrohjes dhe pamje elegante. Radiatorët testohen në presion 10-bar dhe ofrohen me…