Rr. Mulla Idrizi nr.26, Gjilan 60000, Kosovë

Radiator gypor

Radiatorët gyporë standard kanë efikasitet të lartë të ngrohjes dhe pamje elegante. Radiatorët ofrohen në 3 gjerësi (400,500 dhe 600mm) dhe 7 lartësi (800-1800mm). Radiatorët gyporë ofrohen në dy modele – standard dhe lux (të lakuar). Radiatorët gyporë kanë të integruar ventilin e ç’ajrosjes dhe mbajtësit e plastikës. Radiatorët janë të paketuar me dy shtresa të folisë ajrore te.

 

Towel radiators have high heating efficiency and elegant design. They are available in 3 widths: 400, 500 and 600mm and come in 7 different heights: 800-1800mm. There are two models available: the standard and lux (curved) model. The towel radiators are equipped with an air plug, blind plug and plastic wall gangers. The packaging includes double foils and side carton covers for higher safety during transportation.