Rr. Mulla Idrizi nr.26, Gjilan 60000, Kosovë

Tender: Invitation

Tender: Invitation

INVITATION TO TENDER: 1. Tender: Invitation to tender for supply of Plazma Cutting Machinery Plazma_invitation Plazma_instructions   2. Tender: Invitation to tender…

20.03.2013

20.03.2013

ENRAD L.L.C. ka prezantuar një dizajn të ri të radiatorëve panel. Radiatoret tani kanë një pamje më elegante dhe efiqence…

22.03.2013

22.03.2013

Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë ka vizituar kompaninë tonë, ku ajo ishte informuar në lidhje me zhvillimet dhe planet e…

08.05.2013

08.05.2013

Enrad ka marrë pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Prishtinës 2013 më 8-11 maj, e cila është një nga panairet më…

15.05.2013

15.05.2013

Enrad ka marrë pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Beogradit në Maj 2013. Dizajni i ri është mirëpritur nga shumica e…

25.06.2013

25.06.2013

Enrad ka blerë makinerinë e re për prerjen e llamarinës (Slitter) nga Camu Srl në Itali. Linja është e shpejtësisë…

17.08.2013

17.08.2013

Enrad ka qene sponzoriz general i turneun tradicional të tenisit në Kosovë ‘Masters 2013’ në Kosovë, ku kanë marrë pjesë…