Rr. Mulla Idrizi nr.26, Gjilan 60000, Kosovë

Radiator gypor

Radiator gypor

Radiatorët gyporë standard kanë efikasitet të lartë të ngrohjes dhe pamje elegante. Radiatorët ofrohen në 3 gjerësi (400,500 dhe 600mm)…