Rr. Mulla Idrizi nr.26, Gjilan 60000, Kosovë

Linja për prerjen e llamarinës

  • 3 Qershor, 2018
  • by enrad
  • Prodhimi
  • Komentet te Linja për prerjen e llamarinës Janë të Mbyllura

Linja për prerjen e llamarinës përdoret për procesim-prerje të llamarinës në dimenzione të ndryshme për të gjitha tipet e radiatorëve panel. Linja është e shpejtësisë së lartë dhe plotësisht automatike me teknologjinë që lejon shpejtësi të prodhimit deri në 300 m/min.