Rr. Mulla Idrizi nr.26, Gjilan 60000, Kosovë

Trajtimi dhe ngjyrosja

  • 3 Qershor, 2018
  • by enrad
  • Prodhimi
  • Komentet te Trajtimi dhe ngjyrosja Janë të Mbyllura

Linjat e trajtimit të sipërfaqes, ngjyrosjes bazë dhe ngjyrosjes finale janë të pajisura me kabinat më të reja nga Gjermania dhe Zvicra. Radiatorët i nënshtrohen trajtimit të sipërfaqes dhe një procesi dy-hapësh të ngjyrosjes, gjë që siguron jetëgjatësinë, rezistencë të lartë ndaj korrozionit si dhe ngjyrën ideale. Radiatorët janë të ngjyrosur me shtresë epoxy-poliester RAL-9010.