Rr. Mulla Idrizi nr.26, Gjilan 60000, Kosovë

08.05.2013

  • 3 Qershor, 2018
  • by enrad
  • Lajme
  • Komentet te 08.05.2013 Janë të Mbyllura

Enrad ka marrë pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Prishtinës 2013 më 8-11 maj, e cila është një nga panairet më të mëdha në Kosovë. Kjo është hera e parë që kompania merr pjesë që nga privatizimi i saj. Vizitorët ishin shumë të kënaqur dhe mirëpritën dizajnin e ri dhe cilësinë e produkteve tona.