Rr. Mulla Idrizi nr.26, Gjilan 60000, Kosovë

Tender: Invitation

INVITATION TO TENDER: 1. Tender: Invitation to tender for supply of Plazma Cutting Machinery Plazma_invitation Plazma_instructions   2. Tender: Invitation to tender for supply of Press Break for bending of metal sheets. Pressbreak_invitation Pressbreak_instructions   3. Tender: Invitation to tender for supply of Automatic arc welding robot Pressbreak_instructions Weldingrobot_instructions      

Read More

20.03.2013

ENRAD L.L.C. ka prezantuar një dizajn të ri të radiatorëve panel. Radiatoret tani kanë një pamje më elegante dhe efiqence të larte te ngrohjes. Radiatorët ofrohen në lartësitë e 300,500,600 dhe 900mm dhe në një gamë të gjerë të gjatësisive.

Read More

22.03.2013

Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë ka vizituar kompaninë tonë, ku ajo ishte informuar në lidhje me zhvillimet dhe planet e ardhshme të investimit. Ministrja Kusari tregoi angazhimin e saj për përkrahjen dhe bashkëpunimin me kompaninë tonë.

Read More

08.05.2013

Enrad ka marrë pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Prishtinës 2013 më 8-11 maj, e cila është një nga panairet më të mëdha në Kosovë. Kjo është hera e parë që kompania merr pjesë që nga privatizimi i saj. Vizitorët ishin shumë të kënaqur dhe mirëpritën dizajnin e ri dhe cilësinë e produkteve tona.

Read More

15.05.2013

Enrad ka marrë pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Beogradit në Maj 2013. Dizajni i ri është mirëpritur nga shumica e blerësve në tregun serbë dhe ata nga tregjet e tjera rajonale.

Read More

25.06.2013

Enrad ka blerë makinerinë e re për prerjen e llamarinës (Slitter) nga Camu Srl në Itali. Linja është e shpejtësisë së lartë dhe plotësisht automatike me teknologjinë që lejon shpejtësi të prodhimit deri në 300 m/min.

Read More

17.08.2013

Enrad ka qene sponzoriz general i turneun tradicional të tenisit në Kosovë ‘Masters 2013’ në Kosovë, ku kanë marrë pjesë kampionët regjional. Fitues i tureut u shpall Shëndrit Deari nga Maqedonia. Kryetari bordit të Enrad z.Mejdi Rexhepi shpërndau shpërblimet për finalistin dhe fituesin.

Read More