Rr. Mulla Idrizi nr.26, Gjilan 60000, Kosovë

17.08.2013

  • Qershor 3, 2018
  • by enrad
  • Lajme
  • Komentet te 17.08.2013 Janë të Mbyllura

Enrad ka qene sponzoriz general i turneun tradicional të tenisit në Kosovë ‘Masters 2013’ në Kosovë, ku kanë marrë pjesë kampionët regjional. Fitues i tureut u shpall Shëndrit Deari nga Maqedonia. Kryetari bordit të Enrad z.Mejdi Rexhepi shpërndau shpërblimet për finalistin dhe fituesin.