Rr. Mulla Idrizi nr.26, Gjilan 60000, Kosovë

20.03.2013

  • 3 Qershor, 2018
  • by enrad
  • Lajme
  • Komentet te 20.03.2013 Janë të Mbyllura

ENRAD L.L.C. ka prezantuar një dizajn të ri të radiatorëve panel. Radiatoret tani kanë një pamje më elegante dhe efiqence të larte te ngrohjes. Radiatorët ofrohen në lartësitë e 300,500,600 dhe 900mm dhe në një gamë të gjerë të gjatësisive.