Rr. Mulla Idrizi nr.26, Gjilan 60000, Kosovë

22.03.2013

  • Qershor 3, 2018
  • by enrad
  • Lajme
  • Komentet te 22.03.2013 Janë të Mbyllura

Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë ka vizituar kompaninë tonë, ku ajo ishte informuar në lidhje me zhvillimet dhe planet e ardhshme të investimit. Ministrja Kusari tregoi angazhimin e saj për përkrahjen
dhe bashkëpunimin me kompaninë tonë.