Rr. Mulla Idrizi nr.26, Gjilan 60000, Kosovë

25.06.2013

  • Qershor 3, 2018
  • by enrad
  • Lajme
  • Komentet te 25.06.2013 Janë të Mbyllura

Enrad ka blerë makinerinë e re për prerjen e llamarinës (Slitter) nga Camu Srl në Itali. Linja është e shpejtësisë së lartë dhe plotësisht automatike me teknologjinë që lejon shpejtësi të prodhimit deri në 300 m/min.