Rr. Mulla Idrizi nr.26, Gjilan 60000, Kosovë

ECO-AIR-ES

Kaminat ES AIR dhe SLIM AIR përdoren vetëm me pelet dhe vetëm për ngrohjen e ajrit. Kaminat ES AIR dhe SLIM AIR janë adekuat për hapësira më të vogla si zyre, kafiteri etj. Dy lloje të ngjyrave: vishnje me të zezë dhe e bardhë me të zezë. Dizajn modern, programim ditor dhe javor. Kaminat përdoren për ngrohjen e ajrit dhe nuk lidhen me sistemin e ngrohjes qëndrore- radiatorë.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE