Rr. Mulla Idrizi nr.26, Gjilan 60000, Kosovë

ECO-AIR-ES

Kaminat ES AIR dhe SLIM AIR përdoren vetëm me pelet dhe vetëm për ngrohjen e ajrit. Kaminat ES AIR dhe SLIM AIR janë adekuat për hapësira më të vogla si zyre, kafiteri etj. Dy lloje të ngjyrave: vishnje me të zezë dhe e bardhë me të zezë. Dizajn modern, programim ditor dhe javor. Kaminat përdoren […]

Read More

ECO-SLIM

ECO SLIM Kamini përdoret vetëm me pelet dhe është model që vendoset brenda shtëpisë, i përshtatshëm për banesa – për shkak të dizajnit slim dhe kompakt. Dy lloje të ngjyrave : vishnje me të zezë dhe të bardhë me të zezë. Dizajn modern dhe mundësi programimi ditor dhe javor. Pompa qarkulluese, ena ekspanduese, ventili i […]

Read More

ECO-ESD

ECO-ESD janë kamina për përdorim të brendshëm super-modern, me xham dhe dizajn panoramik. Kaminat ECO-ESD prodhohen në dy modele 18 dhe 25 kw, dhe në ngjyre të kuqe ose të bardhë. Ky model është zgjidhje ideale dhe i përshtatshem për punë, mbushje dhe pastrim. Të pajisura me turbulatorët për gazra që mundësojnë djegie të mirë […]

Read More

ECO-ESV

Kaminat ECO ESV mundësojnë ngrohje me ajër të ambientit dhe njëkohësisht të ujit të ngrohjës qendrore. Prodhohen tri modele të kaminave 20kW, 26kW dhe 36kW me ngjyrë vishnje dhe të bardhë. Zgjidhje ideale dhe të përshtatshme për operim, mbushje dhe pastrim. ECO ESV është i pajisur me turbulatorët për gazra të cilët mundësojnë djegie të […]

Read More

ECO-ES

Kaminat ECO ES përdoren vetëm me pelet dhe janë modele që vendosen brenda shtëpisë. Prodhohen tri modele të kaminave ES: 18 kw, 25 kw dhe 35 kw – me ngjyrë vishnje dhe të bardhë. Kaminat kanë të integruar pompën qarkulluese, enën ekspanduese, ventilin e ajrit, ventilin sigurues. Dizajn modern, si dhe programim ditor dhe javor. […]

Read More