Rr. Mulla Idrizi nr.26, Gjilan 60000, Kosovë

ECO-ESD

ECO-ESD janë kamina për përdorim të brendshëm super-modern, me xham dhe dizajn panoramik. Kaminat ECO-ESD prodhohen në dy modele 18 dhe 25 kw, dhe në ngjyre të kuqe ose të bardhë. Ky model është zgjidhje ideale dhe i përshtatshem për punë, mbushje dhe pastrim. Të pajisura me turbulatorët për gazra që mundësojnë djegie të mirë dhe rendiment të lartë të shfrytëzimit. Programim automatik në baza ditore dhe javore, si dhe kursim të madh të energjisë termike.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE