Rr. Mulla Idrizi nr.26, Gjilan 60000, Kosovë

ECO-SLIM

ECO SLIM Kamini përdoret vetëm me pelet dhe është model që vendoset brenda shtëpisë, i përshtatshëm për banesa – për shkak të dizajnit slim dhe kompakt. Dy lloje të ngjyrave : vishnje me të zezë dhe të bardhë me të zezë. Dizajn modern dhe mundësi programimi ditor dhe javor. Pompa qarkulluese, ena ekspanduese, ventili i ajrit dhe ventili sigurues – të integruara.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE