Rr. Mulla Idrizi nr.26, Gjilan 60000, Kosovë

Panel radiator

Radiatorët panel standard kanë efikasitet të lartë të ngrohjes dhe pamje elegante. Radiatorët testohen në presion 10-bar dhe ofrohen me garancion 10 vite. Radiatorët janë të paketuar me dy shtresa të folisë ajrore dhe mbrojtëse anësore të kartonit. Radiatorët kanë të integruar ventilin e ç’ajrosjes, tapën mbyllëse, tipllat, vidat dhe mbajtësit. Radiatorët ofrohen në 7 lloje , 4 lartësi dhe 27 gjatësi (deri 3m).