Rr. Mulla Idrizi nr.26, Gjilan 60000, Kosovë

PKTE

  • 27 Qershor, 2018
  • by enrad
  • Kaldat
  • Komentet te PKTE Janë të Mbyllura

ECO PKTE janë kalda me pelet me SET(breneri i peletit, transporteri, rezervari). Kaldatë ECO PKTE mund të përdoren me dru dhe thëngjill – pa e zhvendosur brenerin (djegësin). ECO PKTE janë kalda industriale për ngrohje të objekteve dhe hapësirave të mëdha. Kapacitet standarde të rezervarit 500 kg dhe 1200 kg – për furnizim adekuat me pelet sipas nevojës.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE